BDSM

A BDSM világa az én szememmel. Remélem segít a kezdőknek és talán elgondolkodtatja a tapasztaltabbakat...;-) ********************************************* (Itt jegyzem meg, amiket itt leírok, mind a múltban történt tapasztalataim. Legyen bármely bejegyzés a blogban. A jelenem az enyém. Ha a jelenem múlt lesz egyszer, akkor majd arról is írok.) A blogon található bejegyzések saját szerzeményeim, más weblapon vagy egyéb médiában való megjelenéshez nem járulok hozzá!

Partnerkereső

domina,szolga,mester,szado,mazo,szub,alázásás,büntetés,sexpartner,közösség,szexpartner,sm,bdsm

Utolsó kommentek

  • Testformáló: Kezdő vagyok, de nagyon izgat. Profi domot vagy dominát keresek. Kapcsolatban élek, de vágyok a bü... (2015.12.28. 16:58) kezdők
  • Sütő Ilona: Csodalatos a sub kepek. Erre vagyom egy dominatol. Kiszolgaltattan (2015.10.20. 02:33) vágyaim képekben
  • Sütő Ilona: Csak egy erett tutelmes Dominans Urnore vagyom (2015.10.20. 02:21) pápá
  • Sütő Ilona: Egyre joobban erdekel (2015.10.20. 02:18) pápá
  • HodoltassBe: Nos én fiù vagyok, de azt hiszem elég tűrhetően mélytorkozok :) Nekem elsőre sikerült, igaz 3-4 pu... (2013.09.01. 21:30) mélytorok technika (Deep Throat )
  • Utolsó 20

"határozott férfit keresek"

2009.01.31. 20:22 | Lana_ | 5 komment

Nos, beszéljünk kicsit azokról, akik nem azért regisztrlnak be BDSM partnerkeresőkre, mert igazán érdekli őket a BDSM.

 

Az egyik ok ugye hogy divat lett. Erről már írtam itt egy bejegyzést.

 

 A következő ok hogy vannak olyan nők, akik egy határozott férfit keresnek. Értsd ezalatt, hogy egy olyan pasit, aki megmondja mit tegyen, eltartsa, irányítja. Vannak nők, akik még nem tudják kik is ők valójában, és teljes uralomra van szükségük a hétköznapi életben. És azt gondolják, majd egy ilyen portálon célirányosan találnak ilyet. Van 1-2 cicamica (lehet hogy még csinos is főleg a kis pofikája) akit látok beregizni és mindig arra gondolok, mi van ha talizik egy pasival aki szimpi neki és kiderül, hogy egy extraperverz dom......persze mindenkinek joga van eldönteni mit kockáztat, de ezek a nők nincsenek tisztába teljesen ezzel az egésszel. Még saját magukkal sem. Mindenesetre megnéznék egy láthatatlan köntösben egy ilyen találkozót...

Aztán a ducik. Itt előrebocsájtom mielőtt bármit írnék ide NEM MINDEN DUCIRA VONATKOZIK A KÖVETKEZŐBEN LEÍRT GONDOLAT!!!!! Szóval....nehéz kimondani de sok a duci sub nő. Hogy miért? Mert a normál életben nem tud találni pasit. Egy BDSM portálon beregizik mint sub, bevállal sokmindent hogy találjon egy domot. Miért? Hogy végre valaki megdugja (1000 és millió bocs de erre már 1-2 éve rájöttem). Komolyan, ez hihetetlen....Majdnemhogy azt csinálsz vele amit akarsz, kibírja valahogy, megcsinál mindent,  csak pasihoz jusson. Ugyanez vonatkozik a sub fiúkákra akik sehogyan sem néznek ki, vagy kövérek vagy annyira soványok hogy az már fáj. Bár ez utóbbi nem képviselői elenyésző számban jelennek meg ilyen formában. Én bevallom becsülettel, csináltam egy kamureget kíváncsiságból. Feltettem magamról egy képet arcom kitakarva, melyen + 27 kg voltam és kifejezetten duci. Nos, tök röhely, de olyan pasik is írtak, akiknek az adatlapján ott volt, hogy csak kimondottan csinos, vonzó, vékony nőket keresnek............hááát....
Duci domina....a sub pasik már annyira vágynak arra hogy valaki csináljon végre valamit velük, hogy belemennek az akármilyen kapcsolatba, csak hogy kielégítség vágyaikat. Sok esetben nem számít nekik a külső csak maga az ember, a személyiség. (Ez mindkét oldalon lehet így.) A duci nő meg úgy kényeztetteti magát, ahogy csak jólesik neki. Ezt a normál életbe hogy tehetné meg ennyire könnyen?

Szeretné a csaj ha keményebben bánnának vele az ágyban. Mondjuk erősebben hatolna belé a pasi. Vagy ha egy pasit orálisan kielégít mondjuk éreztesse vele hogy keményebben csinálja a csaj..pl. a fejét rátolja a péniszére (mélytorok). No, ez is lehet része a BDSM-nek (nem is akármilyen:-P) de nem kifijezetten BDSM portálon regiznék ahhoz, hogy olyan pasit találjak aki ezt szereti.

A pasi törődésre vágyik. Sok pasi azért regizik be subnak, hogy végre érezze a törődést. Ha egy nő irányítja, domináns, ugye törődik többnyire subjával, mégha ő is parancsol. Sok pasi -főleg nős pasi-életéből hiányzik a törődés, a babusgatás. És ha jó fiú voltál elnyered jutalmad....A legtöbb párkapcsolat arról szól, hogy esetleg kéthavonta közösülünk, és semmi orálszex, mindig ugyanaz, halál unalom, a feleség leszarja a férjét mert ott vannak a gyerekek. Hát csoda hogy a pasik beregiznek ilyen oldalakra? Vagy akár normál kurvához mennek? Legalább egy jól kinéző csajjal vannak. (Megjegyzem, inkább lépjen félre egy profival...a magcsalás esetében ez a lehető leggjobb, ami történhet egy nővel...vagy csak az én agyam nagyon más?) A nők körében is előfordul e jelenség, törődésre vágynak. És szinte detto ugyanaz megy náluk is, mint a pasik esetében, de a pasik valahogy tapasztalatom szerint mégis többen vannak.

 

Szűzkurva. Viszonylag csinos nő, vagy egy jó kép van fenn róla de kevésbé csinos (egyébként hihetetlen hogy a pasikat hogy át lehet verni egy jó fotóval). Élvezi hogy ezernyi levelet kap, valószínű nem csak BDSM portálokon regisztrált,  és nem válaszol. Pszichológiai eset, önbizalomhiányos, visszajelzésre van szüksége mert a hétköznapi életben nem kap.

 

És ez csak néhány példa a sok közül...

 

Szóval, komolyan, ami megy.....ez kész......




A bejegyzés trackback címe:

https://domina.blog.hu/api/trackback/id/tr91914909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

warnyu (törölt) 2009.02.12. 21:07:55

Idézlek:

"Aztán a ducik. Itt előrebocsájtom mielőtt bármit írnék ide NEM MINDEN DUCIRA VONATKOZIK A KÖVETKEZŐBEN LEÍRT GONDOLAT!!!!! Szóval....nehéz kimondani de sok a duci sub nő. Hogy miért? Mert a normál életben nem tud találni pasit."

Igaz, előrebocsájtottad. De ez akkor is nagyon sértő MINDEN ducira nézve....
Igen, jól gondolod, én is az vagyok. És nem is fiatal. És "elfogyasztottam" 3 férjet, néhány szeretőt, noha azt sem tudtam, mi az a BDSM, vagy mi az a sub :DDD

Hopp, most látom:
"Megjegyzésed csak előzetes moderációt követően fog megjelenni."

Na, vannak kétségeim, hogy ez megjelenik-e????
Az én összes blogomban eggedélyezve van az előzetes moderáció nélküli hozzászólás.....
Te miért félsz tőle????

blog.varnyu.info
varnyu.b13.hu
petymeg15.b13.hu

ez nem mind

ez az oldalam meg a BDSM-ről szól:
bdsm.warnyu.info

ez meg az Adrenalinkben a BDSM oldal, amit szintén én szerkesztek...... ja, felvettem a blogodat :)))

Lana_ 2009.02.12. 21:29:12

@warnyu: Hű. Ez igazán csodás hogy ennyi lapod van. Hát, nekem ez az egy és nem is lesz több. Sok sikert hozzá:-).

Igazából mindenkinek lehet saját véleménye, nekem is, neked is. Nekem ez. Én 30 kilót fogytam majdnem. Pont úgy éltem meg ahogy le van írva. És nem, nem sértés volt. Sajnálom ha te így érted de én akkor is így gondolom. Tudom mit éltem át, ezek az én gondolataim, tapasztalataim és érzéseim, melyek ebben a blogban megjelennek. A te blogod meg a tieidet tartalmazza. Nem vagyunk egyformák. Sokszínűek az emberek. Nem lehet mindenkinek ugyanaz a véleménye csak mert érdekli a BDSM.

Mellesleg nem, nem szoktam félni:-). Életem első blogja, és nem figyeltem a beállításoknál. Ennyi.

Az oldalam felvételét tudomásul vettem.

warnyu (törölt) 2009.02.13. 08:35:32

@s/m:

Gratula a fogyáshoz!!!! /szerintem sokszor csak az irigység beszél belőlem, ha a ducikról olvasok, mert nekem sose sikerült TARTÓSAN lefogyni....... :(((( /

Amugy nagyon tetszik a blogod, élvezet olvasni.
Valaha régen voltak olyan álmaim, hogy milyen szuper lenne, ha egy férfi szolgálna engem....... valószinüleg volt bennem régen valami switch hajlam. De ez,ugy tünik, hogy elmult...(már ha egyilyen dologra jó ez a szó).

További minden jót kivánok Neked!!! :)

Lana_ 2009.02.13. 16:44:30

@warnyu: Köszi :-). Neked is.
süti beállítások módosítása