BDSM

A BDSM világa az én szememmel. Remélem segít a kezdőknek és talán elgondolkodtatja a tapasztaltabbakat...;-) ********************************************* (Itt jegyzem meg, amiket itt leírok, mind a múltban történt tapasztalataim. Legyen bármely bejegyzés a blogban. A jelenem az enyém. Ha a jelenem múlt lesz egyszer, akkor majd arról is írok.) A blogon található bejegyzések saját szerzeményeim, más weblapon vagy egyéb médiában való megjelenéshez nem járulok hozzá!

Partnerkereső

domina,szolga,mester,szado,mazo,szub,alázásás,büntetés,sexpartner,közösség,szexpartner,sm,bdsm

Utolsó kommentek

  • Testformáló: Kezdő vagyok, de nagyon izgat. Profi domot vagy dominát keresek. Kapcsolatban élek, de vágyok a bü... (2015.12.28. 16:58) kezdők
  • Sütő Ilona: Csodalatos a sub kepek. Erre vagyom egy dominatol. Kiszolgaltattan (2015.10.20. 02:33) vágyaim képekben
  • Sütő Ilona: Csak egy erett tutelmes Dominans Urnore vagyom (2015.10.20. 02:21) pápá
  • Sütő Ilona: Egyre joobban erdekel (2015.10.20. 02:18) pápá
  • HodoltassBe: Nos én fiù vagyok, de azt hiszem elég tűrhetően mélytorkozok :) Nekem elsőre sikerült, igaz 3-4 pu... (2013.09.01. 21:30) mélytorok technika (Deep Throat )
  • Utolsó 20

óvatos szex

2009.02.26. 20:28 | Lana_ | 3 komment

Nagyon vigyázz a BDSM randikkal. Ha régebb óta chatelsz van esélyed rögtön felismerni a kamu pasikat (nem kamu reg!). Ha annyira nem régóta, akkor talán segítséget nyújthat az alábbi bejegyzés.

Nos, itt vannak a kölykök. Nekem azok:-). Vagy évek óta baromi nagy domok, (kb 18-24 éves) vagy sub és bukik az idősebb nőkre. Lehet igaz, de nagyobb az esély arra, hogy vágyik egy idősebb vagy valamilyen nőre, mert nem próbálta még ki.

Vannak a házasok, ill. kapcsolatban lévők. Vanillában élnek és unalmas többnyire a szexuális életük. Úgy gondolják itt szexuálisan túlfűtött dominának nevezett nőt találnak vagy egy kiscsajt, aki mindent megtesz, csak hogy kielégítse őket. Ide tartoznak azok a házasok is, akik szintén vanillában élnek, viszont BDSM vágyaikat nem tudják otthon a párjukkal megélni, és vagy titkoban vagy nyiltan felvállalva ezt keresnek plusz egy szexuális partnert.

Sok a skalpvadász. Ilyen meg olyan szerelmet keresek, még jó pasi is, viszont ahogy megdugja a nőt, azonnal lelép.

Van az a fajta aberrált pasi, aki nagyon erőszakos. Nos, már meséltem, nem kevés storyt hallottam megerőszakolt sub/domináról. Nem a szó jó értelmében játék közben, hanem egyébként. Nem leszek a pasik kedvence, de jobban jársz, ha sok időt szánsz a másik fél megismerésére, még ha alkalmi kapcsolatról is van szó. Lehet, most sokan hülyének néznek, de ezt tényleg vegyétek komolyan. MSN, sok chat, eleinte levél, de utána mindenképp chat mert közvetlenebb. Vagy skype telefon. Sokat gondolkodtam azon, hogy egy nő mikor védettebb: ha saját lakásába vagy a pasiéba mennek. Ha saját lakásodba vagy és baj van, akkor tudni fog hol keressen, és legközelebb ott várhat a kapu előtt.... Ha az övébe ki tudja, elenged e egyáltalán? Talán egy motel még erre a legmegfelelőbb véleményem szerint.

Ha rögtön szukáz meg mesternek szólítatja magát, akkor azért menj a dolgok mögé...

Egy kis cyberszex sem árt, bár azt kell hogy mondjam, lehet online más mint a való világban.

Ha kiderül, van más subja is, akkor pláne gondolkozz (és itt most nem a hármas szexről beszélek).

És a testi biztonság: remélem, nem kell hangsúlyoznom senkinek, hogy használjon óvszert. Az is aki nem szereti és az is aki megcsalja az asszonyt egy dominával/subbal. Orálszex-el is vigyázni, ha már mindenki meghúzta az igen tisztelt dominát….és kiderül…Ha úgy érzed olyat fog csinálni veled, amit nem akarsz (tehát nem bízol benne) használj biztonsági szót!

 

Ütések: na igen, ezzel lehet még nagyokat sérülni. Bárcsak le tudnám ide írni, hogy mekkorát……..kéne valami helyet bérelnem, hogy bemutassam :-D. De a biztonságos szexhez az is hozzá tartozik, hogy figyelünk a másikra (ha csak nem full mazo a sub fél). Ha túl nagyot ütsz, pl. pálcával úgy felszakítja a bőrt, hogy hónapokig nem múlik el. Ha tapasztalt vagy tudod, mit tégy kedves domináns és mit nem, ha tapasztalatlan akkor csak játssz a másikkal, és ha lehet hagyj mozgásteret, tehát ne kötözd vagy bilincseld ki magatehetetlenül.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://domina.blog.hu/api/trackback/id/tr2956986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KinkySM 2009.02.27. 18:13:38

Szia!

Nagyon tetszenek az írásaid, és a gondolatok, amit eddig leírtál, és mivel a téma egyre kedveltebb, örülök, hogy ilyen hasznos tanácsokat adsz kezdőknek és haladóknak - és persze nekünk is - egyaránt.

Nem akarok közhelyeket puffogtatni, hogy jé én is mennyi mindent hasonlóképp gondolok..., és még egyszer; tényleg ritka manapság épkézláb gondolatokat olvasni ebben a témában.

Hasonló kérdéseket és gondolatokat feszegettem régebben én is.. most pedig a párommal közösen írunk egy blogot, aminek talán a "BDSM a párkapcsolatban" mottót lehetne adni, egyszóval mi a jelenről írunk, merthogy múltunk még nem igazán sok van :)....

Ha nem probléma kilinkelnélek a párommal írt saját blogunkon, a www.bdsmblog.extra.hu -n.

Sok sikert!

Lana_ 2009.02.28. 23:50:02

Szia!


Köszi, örülök hogy tetszik. Néha úgy érzem hogy már mindent leírtam amit akartam és nem akarok naplót írni blog helyett. Ilyenkor arra gondolok hogy nem tudok többet írni. De mindig van valami:-). Lehet egyszer kifogy a téma de akkor is remélem hogy talán elolvassák új emberek és tudok segíteni, hisz ez a cél:-). Ha Nektek is az külön öröm:-).
Nyugodtan tedd ki a linkem én is ki fogom a tietekét, mert tetszik, megnéztem.

jouet89 · http://bdsmblog.hu 2009.02.28. 23:57:03

Bazz, mintha a fiúmat hallanám:D Mi legyen az oldal címe?
süti beállítások módosítása