BDSM

A BDSM világa az én szememmel. Remélem segít a kezdőknek és talán elgondolkodtatja a tapasztaltabbakat...;-) ********************************************* (Itt jegyzem meg, amiket itt leírok, mind a múltban történt tapasztalataim. Legyen bármely bejegyzés a blogban. A jelenem az enyém. Ha a jelenem múlt lesz egyszer, akkor majd arról is írok.) A blogon található bejegyzések saját szerzeményeim, más weblapon vagy egyéb médiában való megjelenéshez nem járulok hozzá!

Partnerkereső

domina,szolga,mester,szado,mazo,szub,alázásás,büntetés,sexpartner,közösség,szexpartner,sm,bdsm

Utolsó kommentek

  • Testformáló: Kezdő vagyok, de nagyon izgat. Profi domot vagy dominát keresek. Kapcsolatban élek, de vágyok a bü... (2015.12.28. 16:58) kezdők
  • Sütő Ilona: Csodalatos a sub kepek. Erre vagyom egy dominatol. Kiszolgaltattan (2015.10.20. 02:33) vágyaim képekben
  • Sütő Ilona: Csak egy erett tutelmes Dominans Urnore vagyom (2015.10.20. 02:21) pápá
  • Sütő Ilona: Egyre joobban erdekel (2015.10.20. 02:18) pápá
  • HodoltassBe: Nos én fiù vagyok, de azt hiszem elég tűrhetően mélytorkozok :) Nekem elsőre sikerült, igaz 3-4 pu... (2013.09.01. 21:30) mélytorok technika (Deep Throat )
  • Utolsó 20

gondolatok

2009.04.27. 23:04 | Lana_ | 3 komment


Mindannyian keresünk valakit, azt a különleges személyt, aki majd megadja azt, ami hiányzik az életünkből. Valakit, aki képes társaságot nyújtani, vagy segítséget, vagy biztonságot, és néha, ha nagyon keressük, megtaláljuk azt, aki képes mindhármat nyújtani. Igen, mindannyian keresünk valakit, és ha nem találjuk, csak remélhetjük, hogy ő talál meg minket.

 

és...ha létezik olyan pasi, aki ezt elolvassa, és meg is érti, akkor minden tiszteletem az övé:


Az igazi nőnek csak a szemét nézd, és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Ha a lelke felől nézed, az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Ha ezzel megtanulsz bánni, akkor láthatod a második réteget, a gyengédséget, a cirógatás vágyát. Ha ezt is látod, a harmadik rétegben látod az öröm pajkosságát, a negyedikben a harag villámait, az ötödikben a harmónia vágyát, a hatodikban a gyönyör cirógatását, és a hetedikben azt a szeretetet, ami teljesen a Tied. Minden igazi nő hét fátyoltáncot táncol, és régen elvesztél, ha a fátylat, a keblei halmát, vagy a csípőjét nézed. Csak a szemét nézd, a teljesen ruhátlan lénye, az örömtől hullámzó, vagy fájdalomtól görnyedő teste minden apró titka a szemében van.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://domina.blog.hu/api/trackback/id/tr811090504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

KinkySM 2009.04.28. 22:40:47

Az emberek szeme tényleg mindent elárul. Vagy talán a tekintet - nem tudom. Vagy talán azt sem, hogy van-e különbség a kettő között. Bár talán a gyerekek szeme őszintébb, mint a felnőtteké, legalábbis én így tapasztaltam :)...

Lana_ 2009.04.29. 22:40:06

@MiniMe83: Tehát van pasi aki megértette :-)

KinkySM 2009.04.30. 18:58:47

Egyébként tudom, hogy sokaknak csak üres frázis, meg ezeréves bölcsesség, hogy a szem a lélek tükre. Általában nem is hiszek az ilyen transz-materiális népi bölcsességekben, de egyszer, még kiskoromban anyukám megmutatott egy óvodai csoportképet, amit csináltak róluk - ott dolgozik - és azt mondta, hogy a gyerekek szeme mindent elárul, és belenéztem a szemükbe, és igaza volt. Ott volt minden öröm, fájdalom, nevetés és szomorúság. Már gyerekként is láttam, és általában most is többet érzek, mint amit látok. De később, felnőttként már nem ilyen áttetsző sajnos az emberek szeme... Az enyém sem.
süti beállítások módosítása